Näin alkajaiseksi pieni esittely lienee paikallaan

Olen Kirsi ja niin paljon kaikkea, etten tiedä oikein miltä kantilta edes aloittaisin tai millä tässä yhteydessä on edes merkitystä. Mutta koska jostain on aloitettava, niin olen kahden jo aikuisen tyttären äiti, vaimo ja mieheni kautta tulleen uusioperheen toinen vastuullinen aikuinen. Olen myös ikääntyvien vanhempieni tytär, sisko sekä useamman ihanan ihmisen ystävä.

Olen utelias elämälle ja ikuinen uudesta innostuja, joka haluaa pitää mielen avoimena ja ymmärtää itsestään, elämästä ja ihmisistä enemmän. Kouluttaudun ja opiskelen (vielä näin 49-vuotiaanakin) mielelläni – pyrin laajentamaan tietämystäni, sekä ymmärtämään asioita syvemmin. Kiinnostukseni hyvinvointia kohtaan kumpuaa jo nuoruudestani ja vuosien saatossa se on syventynyt kehosta mieleen. Niinpä vuosien työskentelyni fyysisen hyvinvoinnin ja hoitojen parissa on laajentunut pikkuhiljaa myös henkiselle puolelle ratkaisukeskeisenä valmentajana.

Jotkut opiskeluistani ovat lähteneet alun perin liikkeelle puhtaasti omista tarpeistani ja niinpä vuosia sitten itseni uuvuttaneena eritysherkkänä olen opiskellut (ja opetellut) paljon erilaisia keinoja palautua ja säädellä tilannetta myös jatkossa. Olen elämän varrella huomannut, että moni muukin painii samojen ongelmien kanssa ja ilman oikeita työkaluja matkasta voi tulla takkuisen tahmeaa vieden lopulta ilon koko elämästä. Niinpä jaankin mielellään näitä oppimiani oppeja ja tekemiäni oivalluksia myös muille avuksi valmennuksieni kautta.

Fyysinen kehomme tuntee ja kantaa koko tunnemaailmaamme tavalla tai toisella, niinpä haluankin pitää hyvää huolta omastani syöden monipuolisesti, liikkuen, käyden avannosta, viettäen aikaa läheisten kanssa, sekä vaalien lepoa ja rauhoittumista. Rakastan hoidoissa käymistä sekä lukemista ja haaveilen maalaamisesta.

Uskon ihmisistä lähtökohtaisesti hyvää ja olen avoin eri näkemyksille vaikken aina samaa mieltä olisikaan. Me kaikki olemme arvokkaita, nähdyksi ja kuulluksi tulemisen arvoisia.  Rakastan rakentavia ja mieltä avaavia keskusteluja, ne auttavat laajentamaan näkemystä ja omasta kuplasta kauemmaksi kurkottelua.

En usko yhteen ainoaan totuuteen, niinpä vältänkin puhumasta korkealta ja kovaa tai tuomitsemasta muita. Mielipiteeni pohjautuvat sen hetkiseen tietämykseeni ja näkemykseeni ja olen valmis niitä myös tarvittaessa muokkaamaan.

That`s Me!

Kirsi

Jos ajatukseni ja mietteeni kiinnostavat enemmänkin, löydät niitä myös Instagramista tai Facebookista.

Ei vielä kommentteja

Kommentoi