Hei, olen Kirsi!

Toimin kartoittajana ja kanssakulkijana matkallasi kohti hyvää mieltä ja merkityksellistä elämää.

Olen työskennellyt vuosia fyysisen hyvinvoinnin ja hoitojen parissa. Koulutukseltani olen hieroja, ekokosmetologi, hyvinvointivalmentaja, rentoutus-ja palautumisohjaaja sekä ratkaisukeskeinen valmentaja. Vahvuuteni valmennustyössä on sydämellisyys, intuitiivisuus, monipuolisuus sekä kyky ajatella ”out of the box”.
 
Työskentelyssäni yhdistyvät luova ja lempeän kriittinen ajattelutapa, sekä monipuolisten menetelmien ennakkoluuloton käyttö.

Jokaisella meillä on oma tarinamme ja olemme eri vaiheissa matkaamme.

Pohjaton kiinnostukseni kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, niin kehon kuin mielenkin tasolla, on ollut eteenpäin vievä voima läpi elämäni. Uteliaisuus elämää kohtaan ja ehtymätön tiedonjanoni on ohjannut opiskelemaan ja ottamaan asioista selvää. Olen ikuinen uudesta innostuja ja elämän ihmettelijä. Haluan elää, kokea ja kehittyä! Haluan pitää mieleni avoimena ja ymmärtää ihmisiä ympärilläni.
d

``Olen oppinut, miten keho kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja kantaa mukanaan kaikki elämän kuopat ja karikot. Omakohtaisesta kokemuksesta tiedän, että keho ja mieli kulkevat aina käsi kädessä.``

Tarinani

Vuosia ihmisten kanssa työskennelleenä minulla on ollut etuoikeus kuulla koskettavia kertomuksia ihmisten iloista, suruista ja kohtaloista.
 
Tiedän, että ihminen voi uuvuttaa itsensä niin velvollisuuksilla, kuin intohimollaankin, myös minä olen tehnyt niin. Olen kuitenkin onnekseni myös löytänyt keinoja tasapainottaa tilannetta ja löytää näiden apujen avulla elämäniloni takaisin. Mitä enemmän opiskelen ja otan asioista selvää, sen vahvemmaksi tulee tunne siitä, että näistä opeista hyötyisi moni muukin. Sillä tiellä siis ollaan ja jos onnistun auttamaan yhdenkin uupuneen näkemään valoa tunnelin päässä, kokemaan merkityksellisyyttä ja uskomaan unelmiinsa, on kaikki tämä ollut sen arvoista!
 
f

Ota yhteyttä